Dagplanning

Op facebook kwam een vraag over hoe iedereen zijn dagplanning had ingericht. Afgelopen schooljaar heb ik mijn bord aangepast omdat ik de doelen inzichtelijk wilde maken voor de leerlingen.

Aan de hand van mijn foto op Facebook kreeg ik wat vragen of ik dit wilde delen. Daarom bij deze de documenten die ik hiervoor gebruik.

De doelen van de methode deel ik niet op mijn site omdat ik dit direct van de methode gebruik en er Copyright op zit. Mocht je hier interesse in hebben kan je mij mailen. Ik gebruik de doelen van Lijn 3, Getal & en Ruimte Junior en Klinkers.

Op veler verzoek heb ik de klokken tot 5 uur gemaakt. Wij hebben zelf een continurooster met 5 gelijke dagen tot 2 uur maar omdat ik veel mailtjes kreeg of ik geen extra klokken kon maken heb ik deze dus ook gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *