Werkblad stickers | Lijn 3

Ik heb een werkblad gemaakt waarbij je de stickervellen van Lijn 3 kan gebruiken. Het stickervel kan je makkelijk in 6 stukken knippen (2 stickers naast elkaar en 4 onder elkaar, op die manier heb je steeds acht stickers voor een blad).

Even kijken welke stickers bij welk blad horen, printen en op het blad plakken!

Je kan natuurlijk ook de bladen in een bak doen met complete stickervellen, ik merk dat er op deze manier geen stickers overblijven. Dat had ik wel altijd als de leerlingen met het woorddoeboek aan de slag gingen.

Op deze manier moet je steeds het stickervel verdelen, nummer 1 staat gelijk aan het paginanummer van het document.
Op deze manier hebben wij de stickerbladen meegegeven aan de leerlingen in coronatijd, als extra werkblad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *